Lupaavan kiekkomolarin kuolema yhä mysteeri – Ruotsin poliisi selvittää hänen tekemisiään viimeisinä tunteina

Ruotsin poliisi pitää kiinni alkuperäisestä tulkinnasta jääkiekkomolarin menehtymiseen johtaneista syistä.

Markus Olsson katosi viikonloppuna ravintolaillan päätteeksi Ruotsin Örnsköldsvikissä. Hänet löydettiin myöhemmin kuolleena.

11.4.2017 14:01

Ruotsin poliisi jatkaa tutkimuksiaan siitä, mitkä tapahtumat johtivat 20-vuotiaan jääkiekkomaalivahdin Markus Olssonin kuolemaan Örnsköldsvikissä viime viikonloppuna.

Lupaava Modo-torjuja poistui paikallisesta Allstar-ravintolasta yhden aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ajasta 01.08 eteenpäin hänen puhelimensa oli kiinni. Kiivaiden etsintöjen jälkeen Olsson löydettiin sunnuntaina iltapäivällä hukkuneena läheiseltä satama-alueelta.

Tutkintaa johtava Kerstin Svedberg totesi Expressenille, ettei asiaan liity rikosta. Poliisi on kuulustellut niin ovimiehiä kuin Allstar-ravintolan asiakkaita Olssonin viime tuntien tekemisistä.

– Tiedämme vain, että hän poistui ravintolasta, katosi ja löytyi sitten vedestä. Mitään viitteitä mistään tappeluista tai muista ei ole. Näyttää siltä, että parikymppinen menetti henkensä onnettomuudessa. Traagista, Svedberg sanoi lehdelle.

Modo on avannut erillisen surunvalittelupisteen Olssonin kunniaksi seuran jäähallille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?