SHL

SHL

Ruotsalaislehti listasi SHL:n flopit – kolme suomalaista top4:ssä

Julkaistu:

SHL
Aftonbladet listasi 25 SHL:ssä alkukaudella flopannutta pelaajaa.
Aftonbladetin 25 pelaajan lista ei ole mairitteleva suomalaisittain. Neljän ”korkeimmalle” noteeratun pelaajan joukossa oli peräti kolme suomalaista. Alkukauden epäonnistuneimmaksi pelaajaksi Aftonbladet listasi entisen Lukon pelaajaan Jakub Petruzalekin. Tshekin ura jatkuu KHL:ssä.


Suomalaispelaajista korkeimmalle, sijalle 2, arvioitiin Karlskronan Toni Kähkönen. ”Kapteeni ja luotettava maalitykki Bluesissa ennen kuin Leksand värväsi hänet. Siellä hän teki 23 pistettä 47 ottelussa viime kaudella. Ansioitunut pelaaja, jonka pitäisi hinata Karlskronaa. Sitä hän ei ole todellakaan tehnyt. Kähkösellä on maalitili avaamatta 19 ottelun jälkeen.”

Kolmantena on Örebron Mikko Lehtonen. ”Vain kaksi maalia 24 ottelussa ja ajoittain suomalaisella ollut vaikeaa mahtua pelaamaan. Lehtosen plus/miinus -saldo on murheellinen –12.


Neljäntenä on Luulajan Ilari Melart. ”Kannattajat hehkuttivat pelaajaa ennen kuin he näkivät häntä Luleån paidassa. ”Hype” hyytyi nopeammin kuin Nokian osake kymmenen vuotta sitten. Vahvan suomalaisen selkeä ongelma ollut pysyä SHL:n pelitempossa mukana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lisäksi sijalle 17 arvioitiin Örebron Marko Anttila.

Lue koko arvio Aftonbladetin maksullisesta palvelusta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt