SHL

SHL

Jarkko Ruudun vanha kiistakumppani lopettaa

Julkaistu:

Jarkko Ruudun kanssa kaukalossa ja sen ulkopuolella vääntänyt sekä suuta soittanut ruotsalaiskiekkoilija päätti lopettaa uransa.
Vuoden 2005 jääkiekon MM-kisoissa Jonathan Hedström onnistui suututtamaan Jarkko Ruudun kunnolla.

- Jos joskus pääsen taas pelaamaan tuota Hedströmiä vastaan, niin turpaan tulee ruotsalaispaskahousulle, Ruutu latasi silloin Ilta-Sanomissa.

Samalla Ruutu kutsui Hedströmin omaan hotellihuoneeseensa uusintakohtaamiseen.

Hedström antoi palaa myöhemmin takaisin.

- Ruutu ei ole ihan järjissään. Hissi ei mene ylös saakka, Hedström sanoi Hockeykanalenin haastattelussa.

Ruutu pelaa yhä Jokereissa, vaikka saikin eilen kuuden ottelun pelikiellon. Sen sijaan vanha taistelupari Jonathan Hedström päätti lyödä luistimet naulaan. 35-vuotias hyökkääjä ehti urallaan pelata Elitserienin lisäksi NHL:ssä, KHL:ssä ja SM-liigaakin Kärpissä. Hedström päätti nyt lopettaa uransa, sillä uutta työnantajaa ei löytynyt.

- Lähetin tekstiviestin agentilleni Johan Finnströmille, jos olisi jotain kiinnostusta. Hän vastasi, ettei mitään ole kuulunut mistään, Hedström kertoo tiedotteessaan.

Hedström kertoo tiedotteessaan pitävänsä yhä huolta kunnostaan, mutta ei ole käynyt jäällä lokakuun jälkeen. Lisäksi hyökkääjä kertoo aloittavansa siviilityöt hierontatuolien myyjänä.

Hedströmin värikkäästä peliurasta saadaan kuulla myöhemmin. Hyökkääjän mukaan hänestä kertova kirja ilmestyy ensi vuonna. Kirjaa kirjoittaa Jonas Fahlman.

- "Jonte" kertoo kirjassa kaiken. Olemme aloittaneet jo syvähaastattelut. Olemme istuneet tuntikausia sekä minun että "Jonten" sohvalla. Olen sekä itkenyt että nauranut, kirjaa kirjoittava Fahlman kertoo verkkosivuillaan.

Hedströmin lopettamisesta kertoi Aftonbladet verkkosivuillaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt
    Tuoreimmat