SHL

SHL

Jukka Voutilaisen sopimus purettu - "hän halajaa Suomeen"

Julkaistu:

Ruotsin Elitserienissä pelaava HV71 kertoo virallisilla nettisivuillaan purkaneensa Jukka Voutilaisen pelaajasopimuksen.
Päättyneellä kaudella pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella ulos pudonneesta HV71:stä sopimuksenpurkua perusteltiin seuraavasti.

- Jukka on ollut todella tärkeä pelaaja HV71:lle viime vuosina. Olemme kuitenkin tulleet siihen pisteeseen, että Jukan motivaatio ja suoritustaso eivät ole meidän vaatimalla tasolla. Samanaikaisesti on käynyt selväksi, että hän halajaa takaisin Suomeen ja SM-liigaan, ruotsalaisjoukkueen GM Fredrik Stillman toteaa.

- Muutimme kesäharjoitteluamme ja Jukan halu viettää entistä enemmän aikaa Suomessa ei istunut harjoittelun kanssa yhteen. Emme usko, että hän olisi kyennyt saavuttamaan yksinharjoittelulla vaatimaamme fyysistä kuntoa ja tästä syystä päätimme lähteä eri teille.

Voutilaisen sopimus HV71:n kanssa olisi kattanut vielä kaksi seuraavaa kautta. 32-vuotias suomalaishyökkääjä pelasi HV71-paidassa kuuden kauden aikana yhteensä 278 ottelua, joissa mies iski tehopisteet 96+122.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suomessa Voutilainen on edustanut kasvattajaseuraansa KalPaa, Helsingin Jokereita ja HPK:ta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt