Diili

Diilissä taas tuplapotkut!

Julkaistu:

MTV3:n Diili-ohjelmassa oli maanantaina juhlat. Juhlien jälkeen kaksi kilpailijaa sai kuitenkin kuulla ikäviä uutisia.

Diilissä nähtiin maanantaina kauden toinen tuplapudotus, kun sekä Auli Liimatainen että Janina Eräkangas saivat potkut Diili-pomo Hjallis Harkimolta.

Eilisessä jaksossa joukkueet saivat tehtäväkseen järjestää alkuillan juhlat Hangossa. Tavoitteena on järjestää Hangon parhaat etkot.
Tehtävä meni lopulta huonommin projektipäällikkö Jarno Purtsin johtamalla Greippi-joukkueella, ja pudotusuhan alle joutuivat Jarno, Janina ja Auli.

Etenkin Janina sai Harkimolta ja muulta johtoryhmältä kovaa ryöpytystä yrityksestään jyrätä Jarnon päätösten yli yhdessä Greippiin siirretyn Niina Mämmin kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Tässä on kaksi hyvin voimakasta naista ja ehkä Jarnolla on meidän kanssa ongelmia. Kyllä me pystyttäisiin se jyräämään, jos siihen olisi tarvetta, Janina sanoi johtoryhmän edessä.

Siitä huolimatta Janina ei mielestään ansainnut joutumista pudotusuhan alle.

- Olen mielestäni tässä vääristä syistä. Vaikka hävisimme, niin me teimme Niinan kanssa 90 prosenttia siitä tehtävästä ja olimme aktiivisia, Janina sanoi.

Janina sai kuitenkin lähteä kilpailusta yhdessä Aulin kanssa. Hän olikin yllättynyt putoamisestaan.

- Koen, että olin henkilö, jonka muut ryhmäläiset eivät odottaneet putoavan vielä tässä vaiheessa.

- Hjallishan sen päätöksen tekee ja jokin minussa oli sellaista, mistä Hjallis ei pitänyt, Janina sanoi ohjelmassa.

Diilissä on maanantain jälkeen jäljellä vielä kahdeksan kilpailijaa. Edellinen tuplapudotus Diilissä nähtiin kaksi viikkoa sitten, jolloin Saku Nikkanen ja Mario Conforte joutuivat jättämään kilpailun.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt