Diili-Teemu pettyi rajusti: Mira Kasslin voitti

Julkaistu:

Toista lastaan odottava Mira Kasslin, 32, valittiin Diili-finaalissa Hjallis Harkimon Hanko-projektin toimitusjohtajaksi.
Toiseksi tullut Teemu Nuutinen, 30, ilmoitti finaalin jälkeen tuoreeltaan IS:lle, että hän on päätöksestä hyvin pettynyt ja yllättynyt.

- Jos Hjallis niin haluaa, niin Mira sitten aloittaa toimitusjohtajan työt, vaikka lapsi on tulossa. Mutta on tämä todella erikoista. Kukaan ei ole varmaan koskaan aloittanut synnytyksellä tuollaista työtä, Teemu sanoo.

- En itse laittaisi synnyttävää naista tuohon tilanteeseen. Se on aina riski, että miten hän sitten pärjää, hän napauttaa.

Teemu ehti jo uskoa, että hänen antamansa näytöt ohjelman aikana riittäisivät voittoon.

- Minulla oli kolme voittoa enemmän kuin Miralla ja kaikki statistiikat puhuivat minun puolestani. Tällainen päätös vie kaiken pohjan niiltä näytöiltä, joita annoin, Teemu ilmoittaa.

- Nyt katsottiin selvästi henkilöä, eikä tehtäviä. Olen todella pettynyt, sillä kaikki työ oli silloin turhaa ja minulla meni kaksi kuukautta hukkaan elämässäni, Teemu sanoo.

Hjallis myöntää, että hän valitsi voittajan henkilön perusteella.

- Henkilöstä tässä on kyse, eikä näytöistä, Hjallis napauttaa takaisin.

Miraa eivät tulevan äidin haasteet huoleta

Mira Kasslin puolestaan ei ole Teemun tavoin lainkaan huolissaan uran ja äitiyden yhteensovittamisesta.

- Tässä puhutaan pitkästä projektista, ja synnytyksen jälkeen katselen vähän aikaa rauhassa tilannetta. Toivotaan, että palautuminen on nopeaa ja synnytys menee hyvin. Myöhemmin keväällä lähdetään sitten tositoimiin.

Hän painottaa positiivisen asenteen tärkeyttä.

- Tärkeintä on tiedostaa, että perhe-elämä on normaalia toimitusjohtajillekin. Yksi puoli vuotta ei merkitse mitään.

Ota kantaa

Menikö Diili-voitto oikealle henkilölle?

Kyllä 62% Ei 38%
Ääniä yhteensä 26213

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt