Diilin Michelleä haukuttiin ihonvärin takia

Julkaistu:

Diilissä kilpailevan Michelle Murphy-Isomäen elämän pahimmat kokemukset liittyvät kulttuuritaustaan ja ihonväriin.

Suomeen muuttaessaan hän oli kahdeksanvuotias, ja lapset ovat tuossa iässä säälimättömän julmia.

- Siinä kohtaa olin se erilainen neekerityttö. Se lähinnä kasvatti, vaikka kiusaaminen olikin vaan haukkumista. Ei fyysistä koskaan, puoliksi amerikkalainen Michelle kertoo.

- Kyllä se oli minulle kriisin paikka. Mietin vaan, miksi minut on tuotu tällaiseen maahan. Äitini on kuitenkin sen verran kick-ass, että hän nosti itsetuntoni kohdilleen.

Ehkä turhankin joviaaliksi tunnustautuva nainen uskoo ominaisuudestaan olevan lopulta pelkkää hyötyä.

- Olen päässyt tähän asti työurallani siten, ettei minun tarvitse pistää ketään matalaksi noustakseni itse ylös, Michelle painottaa.

Michelle tuli 20-vuotiaana äidiksi suunnittelematta. Uran ja äitiyden yhdistäminen ei ollut hänelle kuitenkaan mahdoton yhtälö.

Muuttuneesta elämäntilanteestaan huolimatta periksiantamaton ja kunnianhimoinen nainen rutisti koulun loppuun ja eteni tasaisesti urallaan. Nykyään hänen ammattinsa on Account Executive.

- Kahden lapsen äitinä oleminen on näin kliseisesti sanottuna elämän parhain saavutukseni. Lasten kautta saadut kokemukset ovat aivan korvaamattomia, hän hehkuttaa.

Viime vuonna perhe-elämä koki kovia mullistuksia, kun Michelle päätyi asumuseroon miehestään. Ongelmat kuitenkin ratkaistiin, ja hän on edelleen naimisissa aviomiehensä kanssa, joka on pysynyt matkassa jo viimeiset 11 vuotta.

Lue lisää Diilistä tiistain painetusta lehdestä!