Apple puuttui musiikin katoamiseen – mutta miten?

Julkaistu: , Päivitetty:

Applen iTunes-päivitys puuttuu harvinaiseen ongelmaan, joka on tuhonnut käyttäjien musiikkia. Asian vahvisti TechCrunch.
Apple lupasi äskettäin päivityksen iTunes-ohjelmistoon, jotta yksittäiset tapaukset, joissa käyttäjien tietokoneella ollut musiikkikokoelma on kadonnut, jäisivät historiaan.

Alkuviikosta Apple julkaisikin iTunesista version 12.4, ja TechCrunch varmisti asiasta tietäviltä lähteiltä, että tämä on ongelman korjaava päivitys. Vaikka Apple ei tästä bugista mitään puhukaan iTunes-päivityksen tukiartikkelissaan.

Edelleen on epäselvää, mitä päivitys oikeasti tekee ongelman poistamiseksi. Merkillistä on se, että Apple ylipäätään yrittää korjata ongelmaa ennen kuin se itsekään tietää, mikä sen aiheuttaa. Ei ole myöskään varmaa, koskeeko epäilty bugi vain maksullista Apple Music -tilauspalvelua vai yleisesti iTunes-ohjelmistoa.

On oletettu, että varsinaisen korjauksen sijaan iTunes-päivitys muuttaa käyttöliittymää tai sanamuotoja niin, että ainakaan käyttäjä ei erehdy tuhoamaan musiikkiaan vahingossa. Mutta TechCrunch ei huomannut tähän liittyviä muutoksia, kun se testasi musiikkiohjelmiston päivitettyä versiota.

Kommentit

    Näytä lisää