Apple myöntää: Tutkimme käyttäjien tiedostojen katoamista

Julkaistu: , Päivitetty:

Apple tunnustaa iMorelle, että jotkut käyttäjät ovat kertoneet musiikkinsa tuhoutumisesta. Yhtiö ei tiedä, mistä se johtuu.


Apple kommentoi iMore-uutispalvelulle väitteitä, joiden mukaan Apple Music -palvelu saattaa tuhota käyttäjän tietokoneella olevan musiikkikirjaston. Yksi käyttäjä raportoi äskettäin seikkaperäisesti, kuinka hänelle kävi juuri niin.

Ongelma saattaa liittyä Applen ilmaiseen iTunes-musiikkipalveluun. Apple sanoo saaneensa hyvin pieneltä määrältä käyttäjiä ilmoituksia, joissa iTunes on poistanut heidän paikallisen musiikkikirjastonsa.

Tämä ei ole tapa, jolla palvelut normaalisti toimivat. Kyseessä voi olla bugi, jota Apple ei ole pystynyt vielä paikallistamaan.

– Äärimmäisen pienessä määrässä tapauksia käyttäjät ovat kertoneet tietokoneilleen tallennettujen musiikkitiedostojen poistamisesta ilman lupaa. Suhtaudumme näihin ilmoituksiin vakavasti, koska tiedämme, miten tärkeää musiikki on asiakkaillemme, ja tiimimme ovat keskittyneet ongelman tunnistamiseen, Apple sanoi iMorelle.

Vaikka Apple ei ole selvillä ongelman lähteestä, se aikoo silti julkaista iTunesiin päivityksen tällä viikolla parantaakseen palvelun suojauksia.

Kommentit

    Näytä lisää