Tv-juontajan haku tekee tepposet – tässä verkon vaarallisimmat julkkikset

Julkaistu:

Yksi tapa tietää, kuka on pinnalla (tai kuinka pahasti on itse jäänyt pihalle), on katsastaa McAfeen vuotuinen listaus hakukoneiden vaarallisimmista julkkiksista.
Yhdysvaltalainen ja suomalaisen Stonesoftin ostanut tietoturvayritys McAfee julkaisi tuttuun tapaan vuosittaisen listansa "verkon kymmenen vaarallisinta julkkista". Siis ne nimet, joiden hakeminen todennäköisimmin johtaa vaaraan.

Ykkösenä on talkshow-isäntä Jimmy Kimmel. On jopa viidesosan todennäköisyys joutua haitalliselle verkkosivulle, kun etsii häntä koskevia videoita ja latauksia.

Tilanteeseen on McAfeen mukaan muitakin syitä kuin se, että Kimmel sattuu juontamaan suosittua Jimmy Kimmel Live! -viihdeohjelmaa. Hän on nimittäin kerännyt huomiota internetissä myös pilavideoillaan kuten Twerking Fail Girl ja I Told My Kids I Ate All Their Halloween Candy.

Toiseksi vaarallisin julkkis on tiskijukka Armin van Buuren, kun taas kolmantena on laulajanäyttelijä Ciara. Listalta löytyy myös vanhoja jääriä kuten Bruce Springsteen ja Jon Bon Jovi.

Kertooko se sitten enemmän allekirjoittaneesta, että puolet listan nimistä vaikutti ensikuulemalta lähes tuntemattomilta.

Vaarallisimmat julkkikset McAfeen mukaan:

 1. Jimmy Kimmel
 2. Armin van Buuren
 3. Ciara
 4. Flo Rida
 5. Bruce Springsteen
 6. Blake Shelton
 7. Britney Spears
 8. Jon Bon Jovi
 9. Chelsea Handler
 10. Christina Aguilera

Kommentit

  Näytä lisää