Tietoturva

F-Secure julkisti oman salasanakassakaapin

Julkaistu: , Päivitetty:

Tietoturvayhtiö F-Secure julkisti suojatun tunnus- ja salasanasovelluksen, joka täyttää käyttäjän puolesta tunnuksen, salasanan ja muut sisäänkirjautumiseen tarvittavat tiedot.


F-Secure Key -palvelun avulla käyttäjä pääsee omiin palveluihinsa eri laitteilla mistä tahansa muistamalla vain F-Securen tunnukset. Sovellus auttaa käyttäjää myös luomaan uusia turvallisia sanasanoja.

Uusi salasanapalvelu ei ole ainutlaatuinen, sillä vastaavaa tarjoaa muun muassa tietoturvayhtiö Norton. F-Securen suurin suurin etu on siinä, että suomalaisena palveluna sen voi toivoa olevan paremmin suojassa amerikkalaisten ja muidenkin maiden tiedustelupalveluiden massaurkinnalta.

F-Secure Key tukee pc- ja mac-laitteita, samoin taulutietokoneita ja älypuhelimia.

Aikaisemmin tässä kuussa F-Secure avasi Dropboxin ja muut tiedostonjako- ja tallennuspalvelut turvallisuudella haastavan Younited-pilvipalvelun. Se ilmoittaa kilpailuvaltikseen palvelimet, jotka sijaitsevat vain EU:n rajojen sisällä.

Kommentit

  Näytä lisää

  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Asentaja-Ismo hiljensi IS:n torstaisessa vaalitentissä puoluejohtajat – IS tapasi 60-vuotiaan asentajan Tampereella ”Jos joudun työttömäksi, kuka minut työllistää?
   Kotimaa
  3. Lehtiväite: Suomi salakuunteli Trumpin ja Putinin keskustelua Helsingin huippukokouksessa
   Ulkomaat
  4. Lohta vain kerran viikossa, rinnat muokataan suuriksi palloiksi – julkkiskaunottaret kertovat nyt rehellisesti, miten kiistelty fitness-buumi levisi Suomeen
   Viihde
  5. Ensitestissä Kia Proceed Shooting Brake – haastaa rohkealla otteellaan reilusti kalliimman ”esikuvansa”
   Autot
  6. Suomessa taotaan Kiinan valtion määräyksellä olympiaurheilijoita lähes rajattomalla budjetilla – ”Suomi ei änkytä ihmisoikeuksista”
   Urheilulehden parhaat
  7. Facebook oli ensin ”kuin paratiisi”, mutta neljä vuotta sitten Joonas Konstig sulki sometilinsä: ”Kuin jonkinlainen loitsu”
   Digitoday
  8. Selvitysmies kertoo lakkautetun Kirill Babitzin säätiön taustoista – Keräsi varoja lipun­myynti­tuloista, vuoden 2010 jälkeen tapahtui ratkaiseva käänne
   Musiikki
  9. Ylikonstaapeli Nina Pelkonen ymmärtää seksuaalirikoksista nousseen huolen, mutta varoittaa ylilyönneistä – ”Ei omankäden oikeutta”
   Kotimaa
  10. Tunti sitten
  11. KSML: Ilmavoimien uusi komentaja myöntää, että Lemmenjoelta tuli lommo imagoon
   Kotimaa
  12. Yön uutiset: Lue mitä tapahtui kun nukuit
   Yön uutiset
  13. Näytä lisää