Tietoturva

Internet Explorer saa kiireellisen korjauksen tiistaina

Julkaistu:

Microsoft julkaisee huomenna kriittisen korjauksen Internet Explorer -selaimelle. Lisäksi yhtiö julkaisee vähemmän hälyttävän paikkauksen Visual Studiolle.
Kummatkin korjaukset puuttuvat yhteen ja samaan kokonaisongelmaan ja ne saapuvat kesken normaalin kuukausittaisen päivitysrytmin, mihin Microsoft ei yleensä ryhdy ilman todellista tarvetta.

Päivitysten yksityiskohdat jätettiin kertomatta, mutta Visual Studion kohdalla kysymys on ongelmasta, joka "voi vaikuttaa tietyntyyppisiin sovelluksiin", Microsoft kirjoittaa blogissa.

Internet Explorer -päivitys sisältää syvällisiä muutoksia selaimeen, jotta Visual Studioon olisi hankalampi hyökätä IE:n kautta. Mutta päivitykseen sisältyy korjauksia myös erillisiin kriittisiin selaimen haavoittuvuuksiin.

Microsoftilla on paikkaamatta ainakin kaksi IE-haavoittuvuutta, joihin on jo hyökätty. Mutta kyseessä voi kuitenkin olla myös toistaiseksi tuntematon uhka.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Microsoft sanoi ennakkoilmoituksessa, että päivityksistä huolta pitäneet asiakkaat ovat jo valmiiksi suojassa tunnetuilta hyökkäyksiltä.

Kommentit

    Näytä lisää