Tietoturva

Yli kolme vuotta vankeutta piratismista Yhdysvalloissa

Julkaistu: , Päivitetty:

Robbersonin veljekset joutuvat leivättömän pöydän ääreen Yhdysvalloissa ja miljoonakorvauksiin piraattiohjelmien valmistamisesta ja kaupasta.


Maurice Robberson, 48, tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankeuteen ja yli 800 000 dollarin korvauksiin Velimies Thomas sai 30 kuukautta ja 150 000 dollarin korvaukset.

Maurice tunnusti marraskuussa salaliiton ja väärennökset ja Thomas vain väärennökset. Maurice ansaitsi 850 000 dollaria myymällä piraattiohjelmia, joiden vähittäismyyntihinta oli 5,6 miljoonaa dollaria. Thomas ansaitsi 150 000 ohjelmilla, joiden arvo olisi ollut kaupassa lähes miljoona dollaria.

Myynti tapahtui bestvalueshoppe.com- cdsalesusa.comin, americansoftwaresales.comin ja thedealdepot.net-portaalien välityksellä.

Kaksi muuta piraattikoplan jäsentä on jo vankilassa. 39-vuotias Danny Ferrer tuomittiin elokuussa 2006 viiden vuoden vankeuteen ansaittuaan lähes neljä miljoonaa piraattikaupalla. Tutkimuksissa avustanut Alton Grooms pääsi vuoden tuomiolla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kopla myi Adoben, Autodeskin ja Macromedian tuotteita edullisilla hinnoilla vuosina 2002-2005. Ohjelmat oli valmistettu koplan omissa pajoissa.

Poliisi pääsi koplan jäljille, kun ohjelmien oikeuksien omistajat valittivat tekijänoikeuksien rikkomisesta. Poliisi osti suuren määrän piraattiohjelmia portaalien kautta.

Kommentit

    Näytä lisää