Tietoturva

Microsoft viettää aukkopeijaisia tiistaina

Julkaistu:

Microsoft ilmoittaa julkaisevansa ensi tiistaina peräti kaksitoista tietoturvatiedotetta, jotka paikkaavat useita kriittisiä haavoittuvuuksia muun muassa Windowsista, Officesta ja myös Microsoftin tietoturvasoftasta.
Viisi tulevista tiedotteista koskettaa vain ja ainoastaan Windowsia. Kaksi on tarkoitettu Microsoft Office -ohjelmistolle. Korkeimmillaan kriittiset tiedotteet saattavat vihdoin tuoda helpotuksen Officen käyttäjille: hyökkääjät ovat jo hyvän aikaa hyödyntäneet Wordin ja Excelin aukkoja.

Microsoft ei tosin tuttuun tapaansa kerro etukäteen yksityiskohtia siitä, mihin tiistain päivitykset tarkalleen ottaen purevat.

Yksi tiedotteista koskee Windowsin ohella Microsoft Visual Studio -ohjelmistoa. Tiedotteessa kuvattujen päivitysten korkein luokitustaso on tärkeä. Luokitukseltaan tärkeä on myös toinen kimppatiedote, joka koskee Windowsia ja Officea.

Sekä Step-by-Step Interactive Training -ohjelmisto että Microsoft Data Access Components -paketti saavat osakseen yhden tietoturvatiedotteen. Näistä jälkimmäinen tiedote on luokitukseltaan kriittinen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lopuksi yksi tiedotteista koskee Microsoftin tietoturvaa tarjoten korkeimmillaan kriittistä päivitettävää seuraaville tuotteille: Windows Live OneCare, Microsoft Antigen, Microsoft Windows Defender, Microsoft Forefront Security for Exchange Server ja Microsoft Forefront Security for SharePoint.

Kommentit

    Näytä lisää