Tietoturva

Gartner ostaisi Citrixin kirjautumisen varauksetta

Julkaistu:

Pääsynhallinnan ratkaisuja kehittävä Citrix Systems kertoo, että sen kertakirjautumisratkaisu Citrix Password Manager on saanut tutkimusyhtiö Gartnerin "MarketScope: Enterprise Single Sign-On Products 2006" -raportin parhaat arvosanat.


Citrix sai ainoana valmistajana Strong Positive -arvion ja varauksettoman ostosuosituksen tutkimuksessa, jossa arvioitiin kolmentoista valmistajan ratkaisuja toiminnan, käyttökokemuksen, ominaisuuksien ja valmistajan strategian mukaan.

- Salasanojen suoja heikkenee jatkuvasti, kun tietokoneiden laskentateho kasvaa. Yritykset etsivät uusia tapoja saada työntekijät käyttämään entistä vahvempia ja monimutkaisempia salasanoja, mutta useiden pitkien salasanojen muistaminen on käyttäjille liian hankalaa. Tämä lisää it-henkilöstön työkuormaa, kun käyttäjät unohtavat salasanojaan, taustoittaa Gartnerin tutkimusjohtaja Gregg Kreizman.

- Kertakirjautumistuotteet auttavat tässä ongelmassa ja niiden avulla käyttäjät pääsevät yhdellä salasanalla kaikkiin tärkeisiin järjestelmiin.

Kommentit

    Näytä lisää