Tietoturva

YK luottaa Stonesoftin tietoturvaan

Julkaistu:

Stonesoft on allekirjoittanut maailmanlaajuisen sopimuksen StoneGate-tuotteiden ja -palveluiden toimittamisesta YK:lle. Sopimuksen perusteella YK:n yksiköt ja rauhanturvajoukot maailmanlaajuisesti voivat tilata StoneGate-tuotteita ja palveluja etukäteen sovituin hinnoin ja ehdoin.
Kolmivuotinen sopimus valtuuttaa YK:n yksiköt ja rauhanturvajoukot hankkimaan StoneGate-tuotteita ja -palveluita useiden miljoonien eurojen arvosta. Toimitukset ovat jo alkaneet.

- Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme toimia YK:n ja YK:n rauhanturvajoukkojen maailmanlaajuisena tietoturvan toimittajana integroitujen verkkoturvallisuustuotteidemme kautta. Tämä sopimus vahvistaa entisestään Stonesoftin vankkumatonta sitoumusta täyttää asiakkaidensa tarpeet verkon tietoturvan osalta jopa kaikkein vaativimmissa toimintaympäristöissä, kertoo Stonesoft Oyj:n toimitusjohtaja Ilkka Hiidenheimo yrityksen tiedotteessa.

YK:n kanssa solmittu sopimus on otettu huomioon yhtiön kuluvaksi vuodeksi aiemmin antamassa StoneGate-kasvuennusteessa. Sen mukaan StoneGate-myynnin kasvuvaihtelut vuosineljännestasolla tulevat olemaan myyntisykleistä ja edellisen vuoden kausivaihteluista johtuen suuria. Yhtiö odottaa kasvun painottuvan toiselle vuosipuoliskolle. Vuoden toisen neljänneksen yhtiö odottaa olevan edellisen vuoden hyvän neljänneksen vuoksi kasvultaan negatiivinen.

Kommentit

    Näytä lisää