Tietoturva

F-Securelta ensimmäisenä virusturvaa kolmannen sukupolven S60-alustalle

Julkaistu:

F-Secure julkisti tänään Symbian OS 9.1 -pohjaista Series 60 3rd Edition älypuhelinalustaa tukevan F-Secure Mobile Anti-Virus -torjuntaohjelmiston. Uusi S60-alusta on entistä joustavampi ja sisältää aiempaa laajemmat tietoturvaominaisuudet.
- Symbian-käyttöjärjestelmä, erityisesti S60-alusta, on laajan suosionsa vuoksi yhä useammin mobiilihaittaohjelmien kirjoittajien kohteena. Vaikka S60 3rd Edition tarjoaa parempia tietoturvaominaisuuksia kuin edeltäjänsä, aukoton suojaus vaatii luotettavan, automaattisesti päivittyvän virustentorjuntapalvelun, jollaisen F-Secure tarjoaa, kertoo tietoturvayhtiön mobiiliturvayksikön johtaja Antti Vihavainen.

Uusi Mobile Anti-Virus -ohjelmisto sisältää uuden sukupolven mobiililaitteiden tarkistusohjelman, joka on edeltäjiään nopeampi ja tehokkaampi. Lisäksi ohjelma päivittyy entistä nopeammin, sillä vain muuttuneet osat päivitetään.

Ohjelmisto tukee 27 kieltä ja se on saatavissa ensimmäisenä Nokian N- ja E-sarjojen mobiililaitteisiin. Matkapuhelinvalmistajan N71- ja N80-laitteissa F-Securen turvaohjelmisto sisältyy myyntipaketteihin ensisijaisena virustorjuntaohjelmistona. E60-, E61- ja E70-laitteisiin ohjelmisto on ladattavissa Nokia Catalogs -palvelun kautta.

Kommentit

    Näytä lisää