Painava jalka kaasulla - Tietoturva - Ilta-Sanomat

Setec aikoo tuplata passituotantonsa

Vantaalainen Setec suunnittelee kaksinkertaistavansa passi- ja henkilökorttituotannon kapasiteetin. Samalla Setec nousee koko Gemplus-konsernin passi- ja ID-teknologian osaamiskeskukseksi.

2.11.2005 10:11

Yhtiön hallitus on jo hyväksynyt laajan investointisuunnitelman, jonka tavoitteena on vastata biometristen passien ja polykarbonaattipohjaisten henkilökorttituotteiden kasvavaan kysyntään.

– Ensimmäisen puolen vuoden aikana lisätään passien ja henkilökorttien painokone- ja laminointikapasiteettia. Myöhemmin investoimme henkilökorttituotteiden jälkikäsittelyyn, yhtiö toteaa.

Päätöksiä perustellaan sekä Setecin menestykseen markkinoilla että yhtiön mahdollisuuteen hyödyntää Gemplusin maailmanlaajuista verkostoa. Ensimmäiset investoinnit toteutetaan jo kuluvan vuoden aikana.

– Olemme tyytyväisiä, että voimme investoida Suomeen. Konekapasiteetin lisäksi tarvitsemme lisää henkilökuntaa. Gemplusin omistuksessa olemme jo palkanneet noin 40 uutta työntekijää. Tämä kaikki kertoo, että asemamme nopeasti kasvavilla markkinoilla vahvistuu koko ajan, kertoo toimitusjohtaja Pekka Eloholma.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?