Tietoturva

SonicWall haluaa 30 prosenttia Suomen pk-tietoturvamarkkinoista

Julkaistu:

Yhdysvaltalainen SonicWall uhoaa saavuttavansa kahdessa vuodessa 30 prosentin osuuden Suomen tietoturvamarkkinoilla pienten ja keskisuurten yritysten keskuudessa. Yhtiö lupaa panostaa tänä vuonna todenteolla Suomen markkinoihin.
Sonicwall kertoo saavuttaneensa 30 prosentin markkinaosuuden jo Tanskassa.

Sonicwall on tutkinut Suomen markkinoita ja todennut, että tietoturva-alalla on noin 30-40 valmistajaa, mutta vain muutama kokonaisratakaisuja tarjoava yhtiö.

- Jos yritys haluaa saada täydellisen suojan ja korkean tietoturvatason, täytyy sen tällä hetkellä ottaa yhteyttä eri valmistajiin, mitkä kukin tahollaan tarjoavat esimerkiksi palomuuri-, virustorjunta-, sisältösuodattimien- tai hyökkäysten estoratkaisuja. Tämä aiheuttaa huomattavia kustannuksia, sanoo SonicWALLin Pohjoismaitten ja Baltian maajohtaja Fredrik Arveskär.

-Olemme jo luoneet jalansijaa Suomen markkinoilla, mutta todellinen panostus tapahtuu tänä vuonna, sanoo Arveskär yhtiön tiedotteessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hän arvelee, että Suomen noin 225 000 pk-yritystä ovat alkaneet ymmärtämään, kuinka tärkeää on ostaa tietoturvaa yhdessä paketissa.

- Pelkästään se, että kaikki komponentit päivitetään samanaikaisesti lisää turvallisuutta.

SonicWallilla on ollut edustus Suomessa vuodesta 1997.Kommentit

    Näytä lisää