Tietoturva

Symantec nitistää vakoojat yritysverkosta

Julkaistu:

Symantec laajentaa työasemien ja palvelinten tietoturvaohjelmistoja vakoojantorjuntatekniikalla. Yhtiö aloittaa yrityskäyttöön tarkoitettujen ohjelmistojen toimitukset maaliskuun aikana.
Symantecin mukaan Client Security 3.0- ja AntiVirus Corporate Edition 10.0 -ohjelmistot etsivät ja poistavat vakoilu- ja mainosohjelmia ja korjaavat koneeseen jo tulleita vahinkoja.

- Asiakkaat odottavat vakoiluohjelmien suojausta tunnetulta ja luotettavalta virustorjuntayhtiöltä, sanoo Symantecin tuotehallintojohtaja Brian Foster tiedotteessa.

Symantecin mukaan luotettava suoja yleistyneitä vakoiluohjelmia vastaan vaatii erityisesti näitä uhkia varten suunniteltuja havainnointi- ja reagointimekanismeja

Client Security 3.0 -ohjelmisto sisältää työasemien virustorjunnan, palomuurin ja tunkeutumiseneston. AntiVirus Corporate Edition 10.0 -ohjelmisto tarjoaa virussuojaa työasemille ja verkon palvelimille.

Symantec motivoi tiedotteessaan yrityksiä hankkimaan vakoojantorjuntaa kertomalla, että tutkimusyhtiö Metagroupin mukaan yli 20 prosenttia it-tuen työajasta menee vakoiluohjelmien saastuttamien tietokoneiden siivoamiseen.

Kommentit

    Näytä lisää