Tietoturva

Dellin ilmaisopas harjaannuttaa turvalliseen mobiilityöhön

Julkaistu:

Dell on julkistanut uudenlaisen yrityksille suunnatun opaskirjan mobiilityöstä ja siihen liittyvistä tietoturvakysymyksistä. Ilmaisoppaan nimi on Dell Guide To Manageable Mobility in Europe, Middle East & Afrika (Emea) ja se on suunnattu sekä yritysten it-päättäjille että työntekijöille.
Oppaassa (pdf) kerrotaan mobiilityön näkymistä Emeassa ja siihen liittyvistä tärkeimmistä aiheista, kuten tietoturvasta, integraatiosta ja skaalautuvuudesta.

Dellin mukaan oppaan tarkoitus on tarjota kaikenkokoisille yrityksille selkeitä vastauksia mobiilityötä koskeviin kysymyksiin. Se kertoo yrityksille mitä hyötyjä mobiilityö tuo tullessaan ja miten nämä hyödyt voidaan maksimoida. Opas pureutuu myös työntekijöiden kysymyksiin ja tarjoaa vinkkejä etätyöskentelyn aloittamiseksi.

- Teknologian kehittyminen on tuonut tarjolle uusia etätyön mahdollistavia standardipohjaisia ratkaisuja. Yhä useampi yritys miettii tällä hetkellä mobiiliteknologioiden mahdollisuuksia ja niiden hyötyvaikutuksia tuottavuuteen. Uusi opaskirjamme tarjoaa valmiit vastaukset näihin päivän polttaviin kysymyksiin, markkinointijohtaja Jouni Halme Oy Dell Ab:ltä kehaisee.

Kommentit

    Näytä lisää