Tietoturva

Prototyyppi pysäyttää uhat verkossa

Julkaistu:

Nortel ja Symantec yhdistävät verkko- ja tietoturvatuntemuksensa ja ryhtyvät strategiseen yhteistyöhön seuraavan sukupolven turvaratkaisujen kehittämisessä. Yhtiöt haluavat tuoda markkinoille tehokkaita välineitä, joilla palveluntarjoajat ja yritykset voivat torjua virusten ja matojen kaltaiset uhkat ennen kuin ne ehtivät levitä verkossa työasemiin.
Yhteistyössä on jo kehitetty turvaratkaisun prototyyppi, joka yhdistää Nortelin laitepohjaisen pakettien syväluotaamisen ja Symantecin asiantuntemuksen uhkien torjumisessa. Datakeskuksessa ratkaisu pystyy pysäyttämään hyökkäykset ennen kuin ne pääsevät palvelimille asti, firmat sanovat.

Prototyypissä Nortelin laite tunnistaa uhat Symantecin LiveUpdate-teknologian avulla niille tunnusomaisten pakettien perusteella ja torjuu viruksia, matoja ja muita uhkia. Verkkotasolla toteutettu tietoturva mahdollistaa ennakoivan puolustautumisen ja täydentää jo käytössä olevia suojauksia.

- Palveluntarjoajat ovat puolustuksen etulinjassa tietoturvauhkia vastaan. Symantecin kanssa voimme luoda juuri palveluntarjoajien ja yritysten tarpeisiin sopivia ratkaisuja ja rakentaa raudanlujan tietoturvan, joka valvoo aina, kaikkialla ja suojaa kaikenlaiset laitteet, Nortelin pääjohtaja Bill Owens uskoo.

Erilaisten uhkien määrä ja monimuotoisuus kasvaa jatkuvasti. Symantec on esimerkiksi havainnut yli 4,5 kertaa enemmän viruksia ja matoja päättyvän vuoden ensimmäisellä puoliskolla kuin vuosi sitten.

Kommentit

    Näytä lisää