Tietoturva

Bahnhof Internet jälleenmyy F-Securen tietoturvaa palveluna

Julkaistu:

F-Secure ja Bahnhof Internet Group, joka on Ruotsin vanhin ja suurin itsenäinen palveluntarjoaja, ovat aloittaneet yhteistyön tietoturvan toimittamiseksi Bahnhof Internet -yhtymän internet-asiakkaille. Palvelu sisältää virustentorjunnan ja palomuurin.
- Kasvavana palveluntarjoajana meidän on jatkuvasti etsittävä uusia lisäarvoa tuovia palveluja. F-Securen Tietoturvaa palveluna -konsepti on osoittautunut hyvin palveluntarjoajien tarpeita vastaavaksi tuotteeksi, jota useat internet-palveluntarjoajat käyttävät maailmanlaajuisesti. Olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota virustentorjunnan ja palomuurin sekä kuluttaja-asiakkaillemme että pienille yritysasiakkaillemme, sanoo Niklas Sundler, Bahnhof Internet -yhtymän toimitusjohtaja.

- Kuluttajille tarkoitettujen perinteisten laajakaistayhteyksien lisäksi Bahnhof tarjoaa myös pienille ja keskisuurille yrityksille laajakaistayhteyksiä, palvelinten ylläpitopalvelua, webbihotellia, sähköposti- ja verkkotunnuspalvelua. Kaikki nämä palvelut on suojattu F-Securen tuotteilla, sanoo Kina Persell, F-Securen Ruotsin maajohtaja.

F-Secure on menestynyt viime aikoina erityisen hyvin internet-operaattorien tietoturvapalveluiden toimittajana. Sen asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa Deutsche Telekom Saksassa, Wanadoo Ranskassa, TeliaSonera Ruotsissa ja Suomessa ja Elisa Oyj Suomessa.

Kommentit

    Näytä lisää