Tietoturva

F-Secure turvaamaan miljoonia saksalaisia viruksilta

Julkaistu:

Saksalainen verkkopalveluyritys WEB.DE tuo F-Securen virussuojauksen sähköpostipalvelunsa käyttäjien saataville. Näin jopa 10 miljoonaa WEB.DEn asiakasta voi liittää kuukausittaiseen WEB.DE-tilaukseensa suomalaisyrityksen virusturvan.
WEB.DE -portaali on Saksan suosituimpia verkkopalveluja. Se tarjoaa yhteyden 21 eri portaalille sekä useita muita palveluja. Noin kolmannes saksalaisista Internetin käyttäjistä käyttää WEB.DE:n palveluja.

Ensi askeleena saksalaisyritys alkaa kosia WEB.DE Club -palveluunsa uusia käyttäjiä F-Securen virussuojalla. Myös nykyiset 250 000 jäsentä saavat virusturvan. Clubin tilaajamäärä on kasvanut viime vuoden alusta nelinkertaiseksi.

F-Securen mukaan WEB.DE Club on nyt ainoa merkittävä sähköpostipalvelu Saksassa, joka tarjoaa käyttäjilleen kattavaa suojaa viruksia, matoja ja muita verkkouhkia vastaan ilman lisämaksua.

Saksalaisyritys tarjoaa F-Securen lisäturvapalveluja myös omalla WEB.DE Edition -tuotenimellään: F-Secure Anti-Virus WEB.DE Edition ja F-Secure Internet Security WEB.DE Edition ovat käyttäjien ostettavissa ja ladattavissa.

Kommentit

    Näytä lisää