Tietoturva

Tietoturva-ammattilaiset kokoontuvat Ouluun

Julkaistu:

IPICS-tietoturvaseminaarin vuoden 2004 talvikoulu käynnistyy tiistaina 30.3 Oulun yliopistossa. Kahdeksanpäiväisessä seminaarissa on mukana yhdeksän yliopistoa. Tapahtuma on kerännyt ennakkoon noin sata ilmoittautumista, järjestäjät kertovat.
European Intensive Programme on Information and Communication Technologies Security 2004 -seminaarissa pureudutaan tietoturvan eri osa-alueisiin eri asiantuntijoiden näkemysten kautta. Yliopistojen lisäksi tapahtumassa on puhujia IT-alan yrityksistä. Suurin osa luennoitsijoista saapuu Suomen ulkopuolelta.

Järjestäjien mielestä kansainvälisten huippuasiantuntijoiden viikon vierailu on merkittävä tilaisuus oululaisille tutkijoille sekä etenkin tietoturvasta kiinnostuneille opiskelijoille saada tuntumaa kansainväliseen ympäristöön ja yhteistyöhön.

IPICS järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Kesäkoulujen pitopaikat vaihtuvat, mutta talvisin tapahtuma pidetään Oulussa. Seuraava seitsemäs IPICS-kesäkoulu järjestetään heinäkuussa Itävallan Grazissa.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat tietojenkäsittelytieteiden laitos, sähkö- ja tietotekniikan osasto sekä kansainvälisten asioiden yksikkö. Mukana yhteistyökumppaneina ovat myös Infotech Oulu, Puolustusvoimat, Computer Associates ja EU-ohjelma Information Society Technologies.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Kommentit

    Näytä lisää