SCO.com nousi tuhkasta

Unix-toimittaja SCO Group on ottanut käyttöönsä uusia osoitteita jouduttuaan luopumaan vanhasta www.sco.com-osoitteesta Mydoom-madon sunnuntaisen hyökkäyksen vuoksi.

3.2.2004 9:48

SCO Group otti maanantaina väliaikaiseen käyttöönsä thescogroup.com-domainin. Yhtiön www-sivuille mielivät löytävät tien myös pelkän sco.com-osoitteen avulla, joka maanantaista alkaen on niin ikään johtanut yhtiön www-sivuille.

Sivustoa ei pidä sekoittaa thescogroup.netiin, jossa yhtiön vastustajat julistavat toimitusjohtaja Darl McBriden olevan "iso läski idiootti". Lisäsekaannusta aiheuttanee myös domain scogroup.com, joka kuuluu rahoituspalveluita tarjoavalle SCO Financial Groupille. Kyseisellä yhtiöllä ei ole mitään tekemistä unix-toimittajan kanssa.

Mydoomin saastuttamien koneiden hyökkäyksen vuoksi www.sco.com-merkintä poistettiin kokonaan dns-nimijärjestelmästä. SCO:n päätös poistaa merkintä on vähentänyt hyökkäyksestä aiheutuvaa ruuhkaa, koska matojen käyttämä osoite ei sunnuntai-illan jälkeen ole ollut yhdistettävissä yhteenkään ip-osoitteeseen.

Puhdistamattomat matokoneet jatkavat hyökkäysyrityksiään 12. helmikuuta asti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?