Tietoturva

F-Secure julkisti Lovsan-tyrmääjän

Julkaistu:

F-Secure Oyj tuo markkinoille ensimmäisen yritysympäristöön tarkoitetun täysin integroidun ratkaisun virusten, matojen ja hakkeroinnin torjuntaan. F-Securen mukaan viimeaikaiset virushyökkäykset ovat tuoneet korostetusti esiin yritysten tarpeen päivittää suojajärjestelmänsä keskitetysti hallittavaksi ratkaisuksi, jossa yhdistyvät virustentorjunta, hajautettu palomuuri, sovellusten valvonta ja murtautumisen esto.

F-Secure Anti-Virus Client Security suojaa pöytäkoneet ja kannettavat tietokoneet Blaster/Lovsanin tapaisilta verkkomadoilta.


- Viime viikot ovat olleet virushistorian vilkkaimmat. Blasterin tapauksessa perinteinen virustentorjuntajärjestelmä, vaikka se olisi ollut asianmukaisesti päivitettykin, päästi madon tietokoneeseen. Tämä osoittaa, että perinteisten virustentorjuntatuotteiden aika on ohi, sanoo F-Securen virustentorjuntaliiketoiminnasta vastaava Kimmo Alkio.


F-Secure Anti-Virus Client Securityn ominaisuuksiin kuuluvat myös virusuutisten toimitus, sijainnin mukaan määritettävät turvatasot ja keskitetysti hallittu sovellusvalvonta.


Virusuutisjärjestelmä toimittaa välittömästi tiedotteen maailmalla esiintyneistä vakavista virustapahtumista ja ilmoittaa käyttäjälle, kun hänen tietokoneensa on saanut suojauksen kyseistä uutta uhkaa vastaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy


Tuote osaa myös nostaa tietoturvan tasoa käyttöpaikan mukaan, eli tietoturva voi olla korkeampi, kun kannettava tietokone kytketään verkkoon muualla kuin yrityksen omissa tiloissa. Sovellusvalvonnan avulla verkon pääkäyttäjä voi estää sellaisen verkko-ohjelmiston käytön, joka rikkoo yrityksen tietoturvakäytäntöjä, eli esimerkiksi ns. vakoiluohjelmistojen, vertaisverkko-ohjelmien tai verkkokeskusteluohjelmien (IRC) käytön.


Tuote on nyt saatavissa joko osana laajempaa virustentorjuntaratkaisua tai erillisratkaisuna. Sen hinta 100 käyttäjän kokoonpanoissa on 29,75 euroa/käyttäjä.

Kommentit

    Näytä lisää