WhatsAppin reaktiot eli viestistä tykkääminen tai viestiin reagoiminen on lähellä - Mobiili - Ilta-Sanomat

Ratkaisu WhatsAppin viesti­tulvaan on lähellä – näin odotettu uudistus toimii

Mahdollisuus reagoida yksittäiseen viestiin lähettämättä uutta viestiä tuonee apua ylivilkkaisiin WhatsApp-keskusteluihin.

WhatsApp antanee pian käyttäjien reagoida toistensa viesteihin ilman tarvetta lähettää uutta viestiä.

30.11.2021 7:03

Moni aktiivinen, monessa keskusteluryhmässä oleva WhatsApp-käyttäjä kärsii lyhyiden tykkäysten aiheuttamasta viestitulvasta. Moni keskustelu vilkastuu, kun ihmiset kommentoivat toistensa viestejä peukulla tai yksittäisellä emojilla.

Joissakin pikaviestimissä, kuten Facebook Messengerissä ja yritysympäristöissä käytettävissä Slackissa ja Teamsissa, on jo mahdollisuus peukuttaa tai muuten kommentoida emojilla yksittäistä viestiä. Reaktio tulee näkyviin sen kohteena olevan viestin yhteyteen.

Ominaisuutta on odotettu WhatsAppiin elokuusta lähtien, mutta nyt se vaikuttaa olevan lähellä, kertoo pikaviestintä seuraava WABetaInfo.

Lue lisää: WhatsApp saa pitkään puuttuneen ominaisuuden

Ominaisuudesta on nyt saatu lisätietoja: reaktiot eivät ole anonyymejä, vaan kenen tahansa nähtävissä. Ne tulevat tarjolle sekä ryhmiin että kahdenkeskisiin keskusteluihin.

WABetaInfo kertoi aiemmin, että reaktioemojien määrä olisi rajattu kuuteen. Reaktiot eivät ole samanlaisia kuin Facebookilla, vaan tarjolla olisi peukku, sydän, itkunauru, hämmästys, suru ja kiitos. Esimerkiksi Facebookista tuttua kiukku- tai halausreaktiota ei ole.

Ominaisuus on tulossa sekä sovelluksen Android- että iOS-versioon. Uudistuksen tarkasta aikataulusta ei ole tietoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?