WhatsApp kehittää mahdollisuutta siirtää viestihistoria Androidin ja iPhonen välillä - Mobiili - Ilta-Sanomat

WhatsAppista on puuttunut keskeinen ominaisuus alusta asti – nyt asia näyttää korjautuvan

WhatsApp on sallimassa viestihistorian siirtämisen Androidin ja iPhonen välillä, WABetaInfo huomasi.

Yksi este iPhonesta Androidiin tai toisinpäin vaihtamiseksi on poistumassa WhatsAppin tulevan uudistuksen myötä.­

7.4. 7:00

Facebookin WhatsApp-pikaviestin on tuomassa käyttäjille tuiki hyödyllisen toiminnon, sovellusta seuraava WABetaInfo-kertoo. Tulossa on keino siirtää viestihistoria iPhonesta Androidiin tai Androidista iPhoneen.

Uutispalvelun esiin kaivamassa valikossa tarjotaan viestien siirtoa iPhonesta Androidiin, kunhan sovelluksen ensin päivittää uusimpaan versioonsa. Ei silti ole tiedossa, koska toiminto tulee laajasti käyttöön.

WABetaInfo katsoo uudistuksen liittyvän WhatsAppin kehitteillä olevaan toimintoon, joka mahdollistaa sovelluksen käyttämisen usealla mobiililaitteella yhtä aikaa. Uutispalvelun mukaan uudistus muuttaa WhatsAppin käyttökokemusta paljon ja sen vuoksi sen kehittäminen vie paljon aikaa.

WhatsApp-sovellus on tärkeä osa päivittäistä elämää miljoonille, ellei miljardeille käyttäjille. Viestihistoriaa ei haluaisi menettää, minkä vuoksi mahdollisuus siirtää se iPhonesta Androidiin tai toisinpäin voi helpottaa uuteen puhelinalustaan siirtymistä merkittävästi.

Epävirallisia sovelluksia on olemassa viestihistorian siirtämiseksi Androidin ja iPhonen välillä, mutta WhatsApp ei niitä tue vaan katsoo niiden rikkovan käyttöehtojaan.

WhatsApp mahdollistaa nykyisellään kyllä viestien varmuuskopioinnin. Lisäksi kilpaileva Telegram-sovellus sai hiljattain päivityksen, jonka jälkeen WhatsApp-viestit on voinut siirtää sinne.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?