Testivideon karu paljastus: Tästä on OnePlus Nord -puhelimessa säästetty - Mobiili - Ilta-Sanomat

Testivideon karu paljastus: Tästä on OnePlus Nord -puhelimessa säästetty

OnePlus painoi uuden 5g-puhelimensa hinnan alas karsimalla muun muassa kestävyydestä.

­

28.7. 16:00

OnePlus julkaisi viime viikolla uuden 5g-puhelinmallin, OnePlus Nordin. Yleensä uudet ominaisuudet tulevat ensimmäisenä kalliisiin huippumalleihin, mutta OnePlus Nord sijoittuu alle 500 euron hintaluokkaan.

Lista puhelimen ominaisuuksista sekä uusi karu testivideo paljastavat, mistä OnePlus on säästänyt pitääkseen hinnan keskiluokassa. Huippumalleihin verrattuna OnePlus Nord -mallista puuttuvat muun muassa langaton lataus ja stereokaiuttimet. Siinä ei ole myöskään muistikorttipaikkaa eikä kuulokeliitäntää, eikä se ole pöly- ja vesitiivis ainakaan standardien mukaan testatulla tavalla.

YouTuben JerryRigEverything-kanavan kestävyystesti esittelee kouraantuntuvasti vielä yhden asian, josta OnePlus on säästänyt. Puhelimen runko näyttää olevan metallia, mutta on itse asiassa maalattua muovia, kuten testejä tekevä Zack Nelson veitsen kanssa havainnollistaa.

Muovirunko on myös luonnollisesti metallista heikompi, joten puhelin vääntyy Nelsonin käsissä. Erikoista kyllä, puhelimen lasi ei murru, mutta itse näyttö rikkoutuu kuitenkin korjauskelvottomaksi. OnePlus Nordia ei siis voi suositella pidettäväksi ainakaan takataskussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?