WhatsAppiin 5 merkittävää uudistusta – mukana pitkään toivottu ominaisuus

WhatsAppilla voi jo siirtää rahaa Brasiliassa. Useimmat käyttäjät tervehtivät varmasti ilolla mahdollisuutta käyttää pikaviestintä useammassa laitteessa.

Facebook on liittänyt rahansiirrot osaksi WhatsAppia Brasiliassa.

WhatsApp on saamassa tämän vuoden aikana useita uusia ominaisuuksia. Näistä yksi mahdollisuus on käyttää WhatsAppia useammalta laitteelta kerrallaan, kertoo pikaviestipalvelua seuraava WABetaInfo. Sen mukaan jatkossa WhatsAppia voi käyttää neljällä eri laitteella.

Tähän asti WhatsApp-sovellus on toiminut vain yhdessä laitteessa kerrallaan. Tämän ohella pikaviestinistunto on ollut mahdollista avata tietokoneella WhatsApp Webissä, mutta näitäkään ei ole voinut olla yhtä enempää.

Moni on pitänyt mahdollisuutta käyttöön vain yhdellä laitteella kerallaan WhatsAppin suurena heikkoutena, minkä vuoksi se on hävinnyt Facebookin toiselle suositulle pikaviestimelle, Messengerille.

WABetaInfo jatkaa kertomalla, että edellisen lisäksi WhatsApp aikoo tuoda sovellukseen mahdollisuuden etsiä viestejä päivämäärän perusteella. Tämä täydentää nykyistä tekstihakua antamalla mahdollisuuden etsiä hakusanaa tietystä päivästä alkaen.

Kolmas tulossa oleva uudistus liittyy mahdollisuuteen hallinnoida tallennustilaa. WhatsAppilla lähetetyt kuvat, videot ja muut raskaat tiedostot saattavat viedä etenkin vanhassa puhelimessa paljon tilaa, ja uudistus auttaa hallinnoimaan tätä. Jatkossa tiedostoja voi poistaa tyypin perusteella (videot, kuvat, giffit…) ja kuvanäkymiä voi järjestellä muun muassa lähetysajan tai tiedostokoon perusteella.

WhatsApp saa myös mahdollisuuden keskusteluiden hallittuun siivoamiseen. Uusi ”poista kaikki paitsi tähdellä merkityt” -toiminto poistaa kaikki viestit lukuun ottamatta niitä, jotka käyttäjä on erikseen merkinnyt.

Edellä mainitut uudistukset ovat vasta tuloillaan, ja niitä odotetaan tälle vuodelle. Näiden lisäksi WhatsApp on jo tuonut mahdollisuuden digitaalisiin rahansiirtoihin Brasiliassa. Tämä antaa ihmisille mahdollisuuden sekä siirtää kavereille rahaa että tehdä ostoksia WhatsAppin kautta.

Toiminto vastaa jotakuinkin MobilePayta tai Siirtoa. Keskinäiset rahansiirrot perustuvat kuitenkin pikaviestimen emoyhtiön Facebook Pay -alustaan. Ominaisuuden tuomisesta muihin maihin ei ole vielä kerrottu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?