Onko sinulla yli-innokkaita WhatsApp-kavereita, jotka lisäilevät sinua ryhmiin? Nyt sille tulee loppu - Mobiili - Ilta-Sanomat

Onko sinulla yli-innokkaita WhatsApp-kavereita, jotka lisäilevät sinua ryhmiin? Nyt sille tulee loppu

WhatsApp teki pienen, mutta monelle tarpeellisen viilauksen ryhmäasetuksiinsa.

Nyt on mahdollista estää yksittäisiä käyttäjiä liittämästä sinua WhatsApp-ryhmiin tahtomattasi.

8.11.2019 12:25

WhatsApp on tehnyt pikaviestimeensä pienen, mutta hyödyllisen muutoksen. Jatkossa käyttäjä voi estää tiettyjä ihmisiä lisäämästä häntä ryhmiin, yhtiö kertoo blogissaan.

Kyseessä on laajennus keväällä nähdylle uudistukselle, jossa käyttäjän oli mahdollista päättää, salliiko hän kavereidensa vai peräti kaikkien lisätä hänet keskusteluryhmiin.

Nyt nähdyssä uudistuksessa käyttäjä voi valita, saako hänet liittää ryhmiin kuka tahansa, pelkästään kaverit vaiko kaverit erikseen määriteltyjä poikkeuksia lukuun ottamatta.

Uudistus estää yli-innokkaita kavereita (tai vaihtoehtoisesti vihamiehiä) edes yrittämästä ryhmään liittämistäsi, jos olet tämän heidän kohdallaan estänyt.

Jos olet estänyt liittämisesi ryhmään, kutsu tapahtuu yksityisviestinä tulevalla linkillä. Sen klikkaaminen kolmen päivän sisällä kutsun tulemisesta liittää sinut ryhmään.

Asetukset voi säätää kohdilleen valitsemalla WhatsAppin oikean yläkulman valikosta asetukset > tili > tietosuoja > ryhmät.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?