Nyt näyttää pahalta: Tonnin huippupuhelin hajosi tubettajan käsiin

Julkaistu:

Älypuhelimet
Pixel 4 XL -puhelin ei kestänyt alkuunkaan kuuluisan tubettajan taivutustestiä.
Googlen uusi huippupuhelin Pixel 4 XL pääsi tunnetun teknologiaharrastajan kouriin YouTubessa. JerryRigEverything kävi uutuutta tuttuun tapaansa ronskisti lävitse lopettaen katsauksensa puhelimen taivuttamiseen sormillaan.

Versiosta riippuen jopa noin 1000 dollaria maksava Pixel 4 XL kesti taivutuksen alaspäin puhelimen takakannen osoittaessa maahan. Tilanne oli rajusti toisenlainen näyttöpuolta taivutettaessa. Puhelin murtui sekä ylhäältä että alhaalta antennilinjoistaan ja kaikkiaan neljästä kohdasta.

Antennilinjat ovat tunnetusti puhelinten heikko kohta, ja JerryRigEverything päättelee ettei Google vahvistanut linjoja murtumisten varalta.

– Minulla ei ole puhelin murtunut niin pitkään aikaan, että se vähän pelästytti minua ja lopetin, JerryRigEverything toteaa videossa ensimmäisen murtuman ilmestyttyä.

On epäselvää, kuinka helposti puhelimen voi tällä tavalla tuhota todellisessa käytössä. Testi ei ole tieteellinen ja se on yksittäistapaus. On myös epäselvää, päteekö testitulos Pixel 4 -perusmalliin. Voi kuitenkin olla hyvä välttää puhelimen pitämistä housuntaskussa istuttaessa.

Niin tai näin, testi ei paranna puhelimen imagoa, joka kärsi jo aiemmin kasvontunnistuksen ongelmasta. Puhelin hyväksyy omistajansa kasvot, vaikka tällä olisi silmät kiinni.
JerryRigEverything onnistui taannoin murtamaan näyttävästi myös Applen iPad Pron. Vuoden 2018 malli taittui pahasti mikrofonin kohdalta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt