”Laitoin sen vain taskuuni” – Paljastuiko uusista iPhoneista nolo virhe?

Julkaistu:

IPhone
IPhone 11:n näyttö saattaa naarmuuntua tai tahraantua pysyvästi jo erittäin vähäisellä käytöllä, Tom's Guide kirjoittaa.
Applen uudessa iPhone 11 -mallistossa epäillään olevan näyttöongelma. Tom's Guide huomauttaa laajasta keskusteluketjusta Applen tukipalstalla, missä useat uuden iPhonen omistajat kertovat helposti syntyneistä naarmuista tai tahroista. Eri käyttäjät ovat myös julkaisseet puhelimistaan kuvia, joissa näytöt ovat kärsineet vaihtelevasti.

Tyypillistä kommenteille on, että käyttäjät vakuuttavat kohdelleensa puhelintaan huolellisesti. Monet myös sanovat, että heillä ei ole ollut vastaavia ongelmia aiempien iPhonejen kanssa.

– IPhone 11 on ollut minulla nyt alle päivän, ja näytön edessä on jo näkyviä naarmuja. En ole pudottanut puhelinta tai naarmuttanut sitä vastoin mitään metallista (...) vain normaalia käyttöä ja taskuun laittamista, nimimerkki timothycylee kiteyttää monien kokemukset.

Joidenkin käyttäjien mukaan Apple Storen edustajat syyttävät vahingoista omistajia. Apple ei ole kommentoinut asiaa.

On tyypillistä, että uusien laitteiden tultua myyntiin niistä näyttää löytyvän erilaisia ongelmia. IPhonejen näytöistä on valitettu ennenkin niiden ilmestyttyä. Siksi on vaikea sanoa, onko iPhone 11:ssä todellinen ongelma, vai onko keskusteluketju vain huono-onnisten omistajien kaikukammio.

Uusien iPhonejen näytöt ovat puhuttaneet aikaisemmin siksi, että Apple suhtautuu nyt aiempaa tiukemmin alkuperäisten näyttöjen vaihtamiseen. IPhone esittää ilmoituksen, jos Apple ei pysty varmistamaan näytön aitoutta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt