WhatsAppiin tulossa uusi kikka – moni tunnistaa Instagramista

Julkaistu:

WhatsApp
WhatsApp on saamassa Instagramista tutun bumerangitoiminnon, WABetaInfo kertoo.
Facebookin WhatsApp-sovellus on lainaamassa jo vuosia Instagramissa olleen toiminnon, sovelluksen testiversioita alati tonkiva WABetaInfo uutisoi. Tulossa ovat niin sanotut bumerangivideot, eli lyhyet videopätkät jotka toistuvat edestakaisin loputtomasti.

Toiminnon tarkka muoto ei ole aivan selvä. Uutisessa sanotaan toiminnon olevan Instagramin Boomerang-sovelluksen kaltainen. Instagramissa bumerangit tehdään sarjasta peräkkäin otettuja valokuvia, mutta WABetaInfo puhuu WhatsAppin bumerangien syntyvän enintään 7 sekunnin mittaisista videoista.

Bumerangien tekoon käytetään WhatsAppin videopaneelia, jossa nykyisellään voi muuntaa videon gif-tiedostoksi. WABetaInfon mukaan omat neronleimauksensa voi joko jakaa kontakteille tai julkaista tilapäivityksenä.

Toiminnon aikataulu ei ole tiedossa, mutta se on tiettävästi ilmestymässä ensin WhatsAppin iOS-versioon. Koska kyseessä on vielä kokeellinen toiminto, ei sen tulosta laajaan käyttöön ole täyttä varmuutta.

WhatsAppin käyttäjille hyödyllisempi uudistus lienee niin ikään vielä kehitteillä oleva ominaisuus, joka sallii saman WhatsApp-tilin käytön useammalta päätelaitteelta samanaikaisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt