Samsungilta tyrmäävä lausunto odotetusta uutuudesta – mitään ei tapahdu

Julkaistu:

Galaxy Fold
Samsungin taittuvanäyttöisen Galaxy Foldin kohtalo näyttää entistä synkemmältä The Korea Heraldin uutisten jälkeen.
Korealainen Samsung ei ole juuri edistynyt taittuvalla näytöllä varustetun Galaxy Fold -puhelimensa julkaisun suhteen, kirjoittaa The Korea Herald. Perjantaina yhtiön edustaja kiisti lehdelle huhut, että Fold julkaistaisiin Etelä-Koreassa heinäkuussa.

Äskettäin Samsungin puhelinpomon Koh Dong-jinin kerrottiin odottavan puhelinta myyntiin mahdollisesti vielä kesäkuussa, mutta nyt Samsung kiistää tämänkin. Uutta mediatilaisuutta julkaisua varten ei ole vielä päätetty.

– Jos meillä olisi sellainen mediatilaisuus tässä kuussa, meidän pitäisi jo tehdä jotain tässä vaiheessa. Mikään ei ole edistynyt sitten huhtikuun viivästyksen, edustaja latasi The Korea Heraldille.

Samsung lykkäsi ensimmäistä taittuvalla näytöllä varustettua puhelintaan huhtikuussa, kun sen testikappaleet osoittautuivat heikoiksi. Yhtiö on sen jälkeen kertonut eri otteisiin paljastavansa uuden julkaisupäivän "tulevina viikkoina". Mitään ei ole kuitenkaan kuulunut.
Edustajan kommentista ei selviä, tarkoittiko hän vain puhelimen julkaisuaikataulua, näytön korjaamista tai molempia. Aikaisemmin on kerrottu, että Samsung olisi jo keksinyt keinot estää vieraita aineita pääsemästä näytön sisälle.
Joka tapauksessa väite, että mikään ei ole edistynyt, antaa aihetta jo kysyä, päätyykö Samsung perumaan puhelimen kokonaan. Se on ollut tulossa myyntiin myös Suomessa.

Samsungin varovaisuus on ymmärrettävää, sillä yhtiö tyri pahoin Galaxy Note 7 -puhelimensa vuonna 2016. Useita puhelimia syttyi itsekseen tuleen ja Samsung yritti korjata vahinkoa tekemällä laitteeseen muutoksia. Lopulta yhtiö päätyi vetämään jo myydyt puhelimet markkinoilta ja kärsimään miljarditappiot.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt