Android-puhelimessasi on peli, josta et varmasti ole tiennyt

Julkaistu:

Digivinkit
Google-sovellukseen upotettu peli tarjoaa viihdykettä, kun nettiyhteyttä ei ole saatavilla.
Android-puhelimissa valmiiksi olevassa Google-hakusovelluksessa on peli, josta harvat tietävät. Asiasta kertoo muun muassa Android Police.

Ilmeisesti verrattain tuore peli löytyy avaamalla Google-sovellus puhelimessa ja tekemällä mikä tahansa haku ilman nettiyhteyttä. Varmista siis ennen hakua, että sekä mobiilidata että mahdollinen wifi-yhteys ovat kumpikin poikki. Tämän teet helpoiten vetäisemällä ruudun yläreunasta alaspäin ja näpäyttämällä kummankin yhteystavan pois päältä ilmestyneestä alasvetovalikosta.


Sovellus antaa haun tehdessä virheilmoituksen, että yhteyttä ei ole käytettävissä. Paina ilmoituksen vieressä olevaa animoitua kuvaa käynnistääksesi pelin. Paina sitten ruutua aloittaaksesi pelaamisen.


Huomaat nyt ohjaavasi pilvihahmoa halki ilmojen lintuja ja ukkoskuuroja väistellen. Hahmoa ohjataan ruutua näpäyttelemällä kuin takavuosien hittipelissä Flappy Birdissä konsanaan. Peli sinänsä on juuri niin yksinkertainen kuin tällaiselta "pääsiäismunalta" (easter egg) sopii odottaa.

Googlella on laajemminkin tapana lisäillä äärimmäisen yksinkertaisia pelejä milloin mihinkin yhteyteen. Esimerkiksi Chrome-selaimessa voi ohjata hyppelevää dinosaurusta, kun nettiyhteys on poikki.
Flappy Birdin hengessä toteutettiin myös toinen peli, joka löytyy Androidin asetusvalikon syövereistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt