WhatsApp saa näkyvän muutoksen

Julkaistu:

WhatsApp
Monet emojit ovat menossa uusiksi WhatsAppissa, WABetaInfo huomasi.
WhatsApp on ainakin Androidissa saamassa joukon uusittuja emojeja, kertoo WABetaInfo. Se tutustui Google Playn betaohjelman kautta jaettavaan WhatsAppin versioon 2.19.139, jossa on uusittu 155 emojin ulkonäkö. Tämä jatkaa WhatsAppin projektia, jossa emojeja uusitaan satamäärin.

Uusin muutos ei kosketa kaikkia WhatsAppin emojeja. WABetaInfon julkaisemissa vertailukuvissa näkyy useita emojeita, jotka ovat käytännössä samanlaisia vanhojen kanssa. Lisäksi jotkut muutetut emojit muistuttavat edelleen paljon edellistä. Muutokset näyttävät keskittyvän etenkin ihmisiä ja naamoja esittäviin emojeihin.

Voit odottaa uusittuja emojeja WhatsAppin seuraavassa vakaassa versiossa, jonka saat päivityksenä Google Playn päivitystoiminnon kautta Android-puhelimessa.

Alati uudistuva WhatsApp kiinnostaa monia, koska sovelluksella on noin 1,5 miljardia käyttäjää. Äskettäin palvelun paljastettiin kaavailevan sormenjälkitunnistusta sovellukseensa. Se kuitenkin estäisi myös ottamasta kuvakaappauksia.
Viime päivinä on kuitenkin esillä ollut WhatsAppin haavoittuvuus, jolla on isketty ainakin ihmisoikeusaktivisteja vastaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt