Samsung-pomo toiveikkaana: Lupaa epäonnisen huippupuhelimen pikana kauppoihin

Julkaistu:

Samsung Galaxy Fold
Fold-puhelimen kurimus ei näytä enää niin pahalta johtajan The Korea Heraldille antamien kommenttien jälkeen.
Taittuvanäyttöinen Samsung Galaxy Fold -älypuhelin saattaa sittenkin päästä piakkoin myyntiin Yhdysvalloissa, The Korea Herald -sanomalehti kirjoittaa. Samsungin mobiilijohtaja Koh Dong-jin kertoi lehdelle torstaina, että julkaisusta päätetään "parissa päivässä".

Kun johtajalta kysyttiin mahdollisuuksista julkaista Fold vielä toukokuussa, hän vastasi että "emme jää siitä kovin paljoa" viitaten verrattain pikaiseen julkistukseen pahimpiin pelkoihin verrattuna.

Samsung joutui perumaan ensimmäisen taittuvalla näytöllä varustetun puhelimensa sen näytön hajottua testaajien käsissä vain parissa päivässä. Joissakin tapauksissa näyttöön pääsi vieraita aineita sen suojakalvon poistamisen seurauksena, mutta iFixitin nyt jo poistetussa testissä todettiin puhelimessa olevan myös poikkeuksellisen paljon aukkoja, jotka voivat päästää sisään likaa.

Ongelma vaikutti vakavalta etenkin, kun Samsung aikoi jopa perua Yhdysvalloissa automaattisesti kaikki puhelimen ennakkotilaukset. Näin ilmeisesti meneteltäisiin, jos laitteen vikoja ei saada korjattua ennen toukokuun loppua.

Lue lisää:
Samsung on parhaillaan korjaamassa näytön ongelmaa. Tarkoitus on lisätä saranakohdan alttiiden alueiden kestävyyttä ja pienentää rakoa päänäytön suojakerroksen ja kuoren reunan välissä, jotta sisään ei pääsisi näyttöä vahingoittavia aineita.

On epäselvää, missä määrin Kohin kommentit kertovat puhelimen julkaisusta Suomessa. Täällä sen toimitusten piti alun perin alkaa 3. toukokuuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt