Haluaisitko älypuhelimen 50 päivän akulla? Et voi ostaa enää

Julkaistu:

Puhelimet
Jopa 18000 mAh akkuun liitetty Energizer-älypuhelin floppasi jo ennen myynnin alkamista.
Jopa viikkoja yhdellä latauksella kestävä älypuhelin ei sittenkään kiinnosta kuluttajia. Näin voi päätellä ainakin 18 000 mAh akulla varustetun Energizer Power Max P18K Pop -puhelimen pieleen menneestä rahoituskampanjasta.

Jopa 50 päivän valmiusaikaa luvannut puhelin sai reilusti huomiota, kun se julkistettiin helmikuun lopulla Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa. Mainospuheiden mukaan virtaa piti riittää 90 tunnin puheluun tai 50 päivän valmiusaikaan. Videoita olisi voinut katsoa kaksi vuorokautta putkeen. Täyteen lataaminen kesti 8–9 tuntia – pikalatauksella.
Puhelimen kehittänyt ranskalainen Avenir Telecom pyrki Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta keräämään reilun miljoonan euron summaa puhelimen kehittämiseen ja valmistamiseen. Julkisuudesta huolimatta pottiin oli kampanjan päättyessä kertynyt kuitenkin vain 13 384 euroa.

Ennakkotilaajille puhelinta luvattiin 490 euron kappalehintaan ja toimitusten piti alkaa lokakuussa. Teknisten kuvauksien mukaan Energizer-puhelimessa oli Android 9-käyttöjärjestelmä, 6,2 tuuman lcd-näyttö, kolme takakameraa ja kaksi etukameraa, 128 gigatavun sisäinen muisti, 6 gigatavun ram-muisti sekä hieman huolestuttavan pienitehoinen Mediatek Helio P70 -prosessori.

Ehkä suurin syy vähäiseen kiinnostukseen oli kuitenkin puhelimen koko. Lähteestä riippuen puhelin on 2–4 senttimetriä paksu, joten taskuun se ei mahtuisi kovin näppärästi. Puhelimen painoa ei ole edes kerrottu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt