Uuden OnePlus-puhelimen julkaisuaika selvisi – tällaista laitetta odotetaan

Julkaistu:

OnePlus 7 -puhelin julkaistaan toukokuun puolivälissä. Julkistustilaisuuksia on luvassa ympäri maailmaa.
Kiinalainen OnePlus julkistaa seuraavan mallinsa tiistaina 14. toukokuuta. Yhtiö järjestää päivän aikana useita julkaisutilaisuuksia kolmella mantereella.

Puhelinmalli julkaistaan päivän aikana New Yorkissa, Bangaloressa, Pekingissä sekä Lontoossa, joihin myydään myös pääsylippuja. Tapahtumiin odotetaan yhtiön mukaan 8000 osallistujaa ympäri maailmaa. Lisäksi julkistustilaisuutta voi seurata muun muassa yhtiön YouTube-kanavalta.

Valmistaja on ottanut markkinointistrategiakseen netin sosiaalisuuden hyödyntämisen. OnePlus puhuu mieluummi ”faneista” kuin ”käyttäjistä”.

OnePlusin toimitusjohtajan Pete Lau on The Verge -verkkolehden mukaan hehkuttanut tulevan mallin näyttöä erittäin tarkaksi ja myös yhtiölle kalliiksi. Tarkempia tietoa sen ominaisuuksista tai puhelimen hinnasta hän ei paljastanut.
Markkinoilla liikkuvien huhujen mukaan OnePlus 7:stä odotetaan perusmallin rinnalle Pro-versiota, kertoo Android Central. Laitteissa uskotaan olevan kolmen kennon pääkamera, esiin ponnahtava selfiekamera sekä kaartuva näyttö.

Yhtiön OnePlus 6T-malli on ollut Suomessakin operaattorien myyntilistojen kärkisijoilla, mutta putosi maaliskuussa rajusti. Myös valmistajan edellisten sukupolven laitteet ovat menestyneet Suomessa erinomaisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt