Oletko joutunut juonipaljastuksen uhriksi? Älä anna sen tapahtua uudelleen

Julkaistu:

Digivinkit
Twitterissä se on helpompaa, Facebookissa vaikeampaa, The Next Web kertoo.
Haluatko hiljentää Twitteriä tai Facebookia vain sen verran, ettei sen uuden Star Wars -elokuvan juoni paljastu heti alkuunsa? Tai ehkä sinua ei vaan kiinnosta mikään Fortniteen liittyvä, ja haluaisit viestinäkymäsi puhtaaksi pelin mainitsevista twiiteistä tai päivityksistä.

Tähän on olemassa ratkaisu, The Next Web kertoo. Twitterissä asiaa varten on jopa omat napit, jotka löytyvät puhelimesta painamalla kellon kuvaa (ilmoitukset) ja sitten hammasratasta. Androidissa paina Hiljennetyt sanat päästäksesi lisäämään sellaisia avainsanoja, jotka vastedes vaiennetaan. IPhonessa valitse Hiljennetyt ja sitten Hiljennetyt sanat.

Voit lisätä haluamiasi sanoja tai pidempiä rimpsuja, joita Twitter ei valinnoistasi riippuen enää esitä ilmoituksissa tai aikajanallasi.

Sanojen hiljentäminen estää myös niitä käyttäviä aihetunnisteita eli hashtageja näkymästä. Eli jos hiljennät esimerkiksi termin Nickelback, myös #nickelback hiljennetään. Rajoituksiakin on. Hiljennys pätee vain ilmoituksiin ja aikajanaan, eli esimerkiksi hakutoiminto paljastaa yhä tällä tavalla estettyjä twiittejä.

Facebookissa ei ole vastaavaa toimintoa, joten spoileripelkoisen on turvauduttava kikkakakkoseen. Paina puhelimessa halutun julkaisun oikeassa yläkulmassa kolmea vaakapistettä ja valitse Jäädytä.
Henkilön, sivun tai ryhmän voi jäädyttää 30 päivän ajan. Se tarkoittaa, että et tänä aikana näe heidän julkaisujaan uutisissasi. Facebook ei kerro jäädyttämisestä sen kohteille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt