WhatsAppin ominaisuuksien parantelu ei kannattanut – tilit jäihin

Julkaistu:

WhatsApp
WhatsApp hyökkää epävirallisia sovelluksia vastaan. Käyttäjiä heitetään väliaikaisesti ulos.
Facebookin omistama pikaviestisovellus WhatsApp lähti sotaan epävirallisia sovelluksia vastaan, muun muassa Business Today kertoo. WhatsApp kirjoittaa asiasta myös tukiartikkelissaan.

Tähtäimissä ovat virallisen WhatsAppin korvikkeena toimivat sovellukset ja niiden käyttäjät. Nimeltä mainitaan WhatsApp Plus ja GB WhatsApp, jotka täydentävät perus-WhatsAppin toiminnallisuutta.

Sovellukset ovat tuoneet tullessaan WhatsAppista puuttuvia ominaisuuksia, kuten automaattivastaukset tai WhatsApp-tarinoiden tallentaminen puhelimeen. WhatsApp kuitenkin katsoo sovellukset käyttöehtojen vastaisiksi.

– WhatsApp ei tue näitä kolmannen osapuolen sovelluksia, koska emme voi varmistua niiden tietoturvakäytännöistä, tukiartikkelissa sanotaan.
Seurauksena tällaisen sovelluksen käyttäjä voi joutua jäähylle WhatsAppista. Siitä kertoo viesti, jonka mukaan tili on tilapäisesti suljettu. Eston päätyttyä käyttäjän on ladattava oikea WhatsApp. Käyttäjän voi olla tarpeen myös ottaa varmuuskopio chattihistoriastaan ennen viralliseen WhatsAppiin siirtymistä.

WhatsApp antaa artikkelissaan neuvot chatin varmuuskopioimiseksi ja virallisen sovelluksen käyttöönottamiseksi WhatsApp Plusin ja GB WhatsAppin käyttäjille. Ohjeet eivät takaa chattihistorian säilymistä, koska WhatsApp ei näitä epävirallisia sovelluksia tue.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt