Samsung järjesti tuotejulkistuksen – esitteli taipuvalla näytöllä varustetun puhelimen - Mobiili - Ilta-Sanomat

Samsung järjesti tuotejulkistuksen – esitteli taipuvalla näytöllä varustetun puhelimen

Julkaistu: 20.2.2019 20:00

Samsung on julkistamassa uusia puhelinmalleja, joista on tosin vuotanut jo paljon tietoja.

Samsung julkaisee jälleen uusia tuotteitaan Unpacked -nimisessä tapahtumassa San Franciscossa. Tapahtuman on määrä alkaa keskiviikkoiltana klo 21 Suomen aikaa.

  • Suora lähetys on päättynyt.

Samsung on yleensä julkistanut uusia puhelimia Unpacked-tapahtumassa helmikuun lopulla Barcelonassa, päivää ennen mobiilialan MWC-messujen alkua, joten tapahtuman aikataulu ja paikka on tällä kertaa hieman poikkeuksellinen.

Tulevista puhelinmalleista on vuotanut runsaasti tietoja, kuvia ja videoita. Esimerkiksi The Verge-verkkolehden mukaan luvassa olisivat Samsung Galaxy S10, S10 Plus, hieman halvempi S10e sekä S10-puhelimen 5g-versio.

Puhelimissa on uudemmat nopeat wifi 6 -yhteydet. Lisäksi yhdessä erikoismallissa saattaa olla jopa yhden teratavun keskusmuisti ja 12 gigatavun ram-muisti.

Lisäksi luvassa on mahdollisesti Galaxy Fold -niminen malli, jossa on taipuva näyttö. Yhtiö vilautti puhelinta jo kehittäjätapahtumassa viime marraskuussa.

Kehittäjätapahtuman tietojen perusteella laitteen ulkokannessa on 4,58 tuuman näyttö, jonka kuvasuhde on 21:9. Tämän perusteella puhelin on korkeampi kuin nykymallit, joiden näyttöjen kuvasuhde on yleensä 16:9 tai 18:9. Näytön resoluutio on 849×1960 pikseliä, eli tarkkuus on 420 dpi.

Taittamalla puhelin auki vihkon tapaan sen sisältä paljastuu suurempi 7,3-tuumainen näyttö, jonka resoluutio on 1536×2152, eli sekin on tarkkuudeltaan 420 dpi. Suuren näytön kuvasuhde on 4,2:3.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?