Mobiili

Kiinalaisyhtiön puhelimessa uusi kikka: Väännetään videolla kahteen kertaan

Julkaistu:

Älypuhelimet
Kiinalainen Xiaomi on esitellyt videolla uutta puhelinta, joka voi haastaa Samsungin ja Huawein huippumallit.
Taipuvista näytöistä on selvästi tulossa yksi tämän vuoden puhelintrendeistä. Samsungin lisäksi myös kiinalainen Xiaomi on nyt esitellyt oman prototyyppinsä, joka vaikuttaa toimivan hyvin ainakin videolla.

Erikoista Xiaomin mallissa on se, että puhelin taipuu peräti kahdesta kohtaa. Alun perin kiinalaisessa Weibo-palvelussa julkistetun videon alussa Xiaomin perustaja Bin Lin selaa neliömäisen tabletin näköistä laitetta, kunnes kääntää laitetta 90 astetta, ja kääntää laitteen reunat taakse siten, että näyttö kiertää laitteen ulkoreunojen kautta. Taitettuna laite näyttää taskuun sopivan kokoiselta.

Lin selaa laitteella sovellusvalikkoa ja videoita, ja selailu näyttää suhteellisen sujuvalta sekä tablet- että puhelintilassa. Video ei tosin näytä, miltä puhelimen taakse taivutetut näytön osat näyttävät, kun puhelinta selailee. Myös puhelimen kameroiden sijoittelu jää epäselväksi. Videon perusteella laitteen reunat ovat melko kapeat, eikä niissä näytä olevan tilaa kameroille.Mitään arvioita uutuusmallin julkaisun ajankohdasta yhtiö ei ole julkaissut. Laitteella ei myöskään ole nimeä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Keksin kaksi: Xiaomi Dual Flex tai Xiaomi MIX Flex. Ehdotukset ovat tervetulleita!, Lin kirjoitti Weibo-palvelussa.

Myös kiinalainen Huawei on ilmeisesti kehittämässä omaa taipuisaa puhelinmalliaan, ja yhtiön arvellaan julkistavan sen helmikuun lopussa Barcelonan MWC-mobiilitapahtuman edellä.

Samsung esitteli omaa taipuisaa malliaan jo viime marraskuussa.

Lue lisää: Samsung tuotti pettymyksen – tämä kaikki odotetusta puhelinuutuudesta silti tiedetään

Samsungin uutuusmallin varsinainen julkistus saattaa kuitenkin tapahtua vasta Unpacked-tapahtumassa 20. helmikuuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt