Mobiili

WhatsAppilta uudistus: Lisää piristystä viesteihin

Julkaistu:

WhatsApp
WhatsApp-palveluun on lähiviikkojen aikana tulossa muutos, josta on hyötyä ladattujen näppäimistöjen käyttäjille.
WhatsApp on tuomassa lisää vaihtoehtoja tarrojen käyttäjille, ja sallimassa tarrakuvien lisäämisen myös muiden sovelluskehittäjien luomista näppäimistöistä, kertoo WhatsApp-kehitystä seuraava WABetaInfo-sivusto.

Tarrat, eli englanniksi stickers, ovat suosittuja WhatsApp-keskusteluun liitettäviä kuvakkeita, joita löytyy jo WhatsAppin valikoimista, ja niitä voi ladata sovellukseen lisää myös sovelluskaupoista.

WhatsApp toi tarrat sovellukseensa viime vuonna.
Useat käyttäjät ovat kuitenkin asentaneet puhelimiinsa eri sovelluskehittäjien tekemiä näppäimistöjä, joita mieluiten käyttävät viestien kirjoittamiseen, mutta tähän mennessä WhatsApp ei ole sallinut näissä näppäimistöissä mukana olevien tarrojen käyttöä sovelluksessaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

WABetaInfon mukaan tähän on tulossa muutos lähiviikkojen aikana, kun Googlen GBoard-näppäimistön tarrat alkavat toimia myös WhatsAppissa sovelluksen omien tarrojen tavoin. Jatkossa WhatsApp aikoo kehittää sovelluksen yhteensopivuutta myös muiden näppäimistöjen kanssa, jotta niidenkin tarrakuvia voitaisiin käyttää WhatsApp-viestinnässä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt