Mobiili

Instagram mokasi: "Mitä tämä p***a on?"

Julkaistu:

Instagram
Instagram laittoi laajasti jakeluun väärän päivityksen, joka muutti rajusti sovelluksen käyttöliittymää.
Facebookin kuvaviestipalvelu Instagram yllätti käyttäjät ympäri maailman, kun se torstaina laittoi laajaan jakeluun käyttöliittymää perusteellisesti muuttaneen päivityksen. Se oli virhe.

Asiasta uutisoiva TechCrunch sai Instagramilta anteeksipyynnön, jonka mukaan päivitys päätyi liian monelle käyttäjille bugin seurauksena. Asia korjattiin nopeasti. Samaa sanoi Instagramin pomo Adam Mosseri Twitterissä.

– Sen piti olla hyvin pieni testi, joka meni laajaksi vahingossa. Pitäisi olla korjattu nyt, Mosseri selvitti.
Päivitys muutti ylhäältä alaspäin vieritettävän käyttöliittymän sivuttaissuunnassa vieritettäväksi. Samalla enää vain käyttäjänimi ja media esitettiin ensivilkaisulla, ja kuvatekstin, tykkäykset ja kommentit näki vasta näpäytyksen jälkeen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Twitter täyttyikin käyttäjäkommenteista, joissa joko tykättiin uudesta käyttöliittymästä tai sitten sitä inhottiin yli kaiken. Raivo toi mieleen Snapchatin erittäin riitaisan uudistuksen alkuvuonna.
– Mitä h******** tämä paska on? "Kuinka pilata sovelluksia, joita ei tarvitse pilata", Instagramin malliin, kirjoitti käyttäjä nimeltä Chris.
Monet vertasivat uutta käyttöliittymää deittipalvelu Tinderiin.

– Rakastan uutta Instagramia. Ajattelin juuri, miten toivoin sen olevan enemmän kuin Tinder ja sitten voisin kuluttaa enemmän aikaa rakastuakseni niihin kymmeneen miljardiin mainokseen, joka minulle pakotetaan *anteeksi* jotka fiksu pieni algoritmi huolellisesti ja rakastaen kuratoi, Daniel Robinson tokaisee kieli poskessa.
Instagramin vahinko ei tarkoita, etteikö nyt nähty uudistus tulisi myöhemmin kaikille käyttäjille. Mutta ensipalautteen perusteella sitä tuskin kannattaa tehdä kovin kevyin perustein.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt