Mobiili

Microsoftin mysteerivimpaimesta tihkuu tietoa: Tällainen on ”projekti Andromeda”

Julkaistu:

Taittuvat näytöt
Microsoft on tarttumassa älypuhelinmaailman orastavaan villitykseen Andromeda-laitteessaan, väittää teknologiajournalisti Brad Sams.
Microsoftin pitkään huhutusta Andromeda-laitteesta tihkuu lisää tietoja. Lähteenä on teknologiatoimittaja Brad Samsin teos Beneath a Surface, josta BGR uutisoi.

Kirjassa lainattujen nimettömien lähteiden mukaan enemmän tietokonetta kuin älypuhelinta muistuttava Andromeda on saamassa taittuvan näytön samaan tapaan kuin Samsungin äskettäin esittelemä puhelin. Myös Huawei on julkaisemassa taittuvalla näytöllä varustetun puhelimen ensi vuonna.

Lue lisää:
Andromedan rakenteesta on valunut vahvistamattomia tietoja ennenkin. Heinäkuussa oletettiin, että laite taittuu kahtia, ja keskellä oleva saranakohta peittyisi osittain näytöllä. Kirjan perusteella näyttö kuitenkin kattaisi avattuna koko laitteen ja taipuisi taitettaessa saranan kohdalta.

Erittäin kompaktiksi kuvailtua Andromedaa odotetaan myyntiin myöhään ensi vuonna osana Microsoftin Surface-laitteiden mallistoa. Sitä povattiin myyntiin jo tänä vuonna, mutta laite joutui tiettävästi takaisin suunnittelupöydälle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt