Facebook Messenger saa toivotun ominaisuuden

Julkaistu:

Digivinkit
Facebook Messenger -viestit on kohta mahdollista peruuttaa. Mutta ole nopea.
Facebookin Messenger-viestisovellus on saamassa uuden toiminnon, joka on ennestään tuttu esimerkiksi WhatsAppista. Lähetetyt viestit on pian mahdollista peruuttaa, muun muassa TechCrunch kertoo.
Toiminto on jo nähty esimerkiksi Puolassa ja Liettuassa, ja Facebookin on määrä tuoda se laajaan käyttöön piakkoin. Kun toiminto on lopulta saapunut sinullekin, voit käyttää sitä alla olevilla ohjeilla.

Paina lähettämääsi viestiä pitkään ja paina ruudun alalaitaan ilmestynyttä Poista-valintaa. Aiemmin olet voinut poistaa viestisi vain omasta näkymästäsi, mutta jatkossa uutena vaihtoehtona on poistaa se myös vastaanottajilta.

Kun poistat viestin kaikilta, kukaan keskusteluun osallistunut ei enää näe sitä. Mutta sinulla on vain 10 minuuttia aikaa viestin lähettämisestä lukien. Sen jälkeen et voi sitä enää perua.

Lähetyksen peruuttaminen ei tarkoita, etteikö vastaanottaja olisi voinut jo ehtiä lukea sen – tai jopa ottaa siitä ruutukaappausta. Et myöskään pysty kokonaan piilottamaan tekoasi, vaikka viestiä ei kukaan olisi koskaan lukenut. Viestiketjuun nimittäin ilmestyy ilmoitus poistetusta viestistä, josta vastaanottajat voivat myös tehdä ilmoituksen.

Facebook säilyttää peruutetut viestit jonkin verran pidempään siltä varalta, että niistä tulee valituksia ja niitä pitää tutkia lähemmin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt