Tätä WhatsAppissa nähdään seuraavaksi: Pikkuvideoita, qr-koodeja, tumma tila...

Julkaistu:

WhatsApp
Suosittu pikaviestin on saamassa lähiaikoina uusia ominaisuuksia.
WhatsApp on saamassa uusia ominaisuuksia, kertoo pikaviestimen kehitystä seuraava WABetainfo.

Sovelluksen Android-versioon on ilmestynyt jo kuva kuvassa -näkymä. Se mahdollistaa nettivideoiden katselun pikkuikkunassa samaan aikaan, kun WhatsApp on auki. Ainakin Youtube-, Facebook-, Instagram- ja Streamable-videoiden katselu onnistuu.

Muita uusia ominaisuuksia ovat uusi pikakäyttöliittymä yhteystietojen lisäämiseksi sekä yhteystietojen jakaminen qr-koodilla.

WhatsAppissa on jo ollut aiemmin mahdollisuus lisätä uusia yhteystietoja, mutta nyt se tehdään idioottihelpoksi: valitaan pudotusvalikosta uuden yhteystiedoston maa (suuntanumeroa varten) ja tämän jälkeen naputellaan numero. Sovellus kertoo heti, onko numeron omistaja WhatsApp-käyttäjä.

Qr-kooditoiminto toimii siten, että käyttäjä luo itselleen yksilöllisen qr-koodin. Näyttämällä sitä toisen käyttäjän WhatsApp-sovelluksen kameralle pystyy hän liittämän sinut suoraan yhteystietoihisi. Yritykset voivat laittaa koodin esimerkiksi verkkosivuilleen.

Lisäksi WhatsAppiin odotellaan yhä tummaa tilaa. Se vaikuttaisi olevan muista valmistajista poiketen enemmän tummanharmaa kuin taustaltaan musta. Sen tarkoitus on yleensä säästää akkua sekä vähentää näytön ja ympäristön kontrastia puhelinta pimeässä käytettäessä.

Lue lisää:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt